2015. október 24., szombat

2015 Book Challenge part1

1. Több, mint 500 oldalas könyv:
-Eszti: Én ritkán olvasok hosszú könyveket, akár 500 oldalnál többet, ezért Philippa Gregory A fehér hercegnő c. regénye ami egyrészt bonyolult és történelmi, igen hosszú időt vett igénybe olvasásnál. Ennek ellenére akármennyire is küzdöttem vele az elején nagyon érdekes és különleges élményben volt részem.
Képtalálat a következőre: „a fehér hercegnő”


Dan Brown - A Da Vinci-kód-Mesi: Sok olyan könyvet olvastam már, ami több, mint 500 oldalas volt, mégis mikor olvastam, egyből A Da Vinci-kód jutott eszembe, ami 648 oldalból áll.2. Klasszikus szerelem:

Jane Austen - Büszkeség és balítélet-Mesi : Egyértelműen Jane Austentől a Büszkeség és balítélet. Szerintem nem kell magyaráznom, hogy miért ezt választottam.

Eszti: Nem régi könyvet hoztam, nekem mégis hatalmas kedvencem Cecelia Ahern Ahol a szivárvány véget ér c. könyve. Egy történet ami azokra a kérdésekre keresi a választ, hogy létezik e fiú-lány barátság, hogy a szeretet akkor is megmarad, ha kontinensek választják el az embereket egymástól, vagy éppen hogy fel lehet e adni egy barátságot a szerelemért? Imádom... <3

Képtalálat a következőre: „ahol a szivárvány véget ér”


3. Könyv, amiből filmet készítettek:
Képtalálat a következőre: „tűzpróba könyv”J. R. R. Tolkien - The Hobbit-Mesi: Huh, rengeteg ilyen könyv van, én mégis Tolkientől A hobbit-ot választom. Bár a film elég gagyesz (főleg mert egy 350 oldalas könyvből 9 órás filmet készítettek, ami a történetnek nem tett túl jót, inkább a szereplőknek örülhettünk) a könyv egyszerűen fantasztikus. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Remek kikapcsolódást nyújt, és tényleg amíg olvasod mindenről elfelejtkezel

- Eszti: Én is rengeteget fel tudnék sorolni, de amit most választottam az James Dashner: Az útvesztő trilógiája, aminek a második részéből készült film, a Tűzpróba most került a mozikba. Csak ajánlani tudom4. Egy idén publikált Könyv:
Jennifer Armentrout - Opposition - Ellenállás (Luxen 5.) - kemény kötés-Mesi: rengeteg könyv ugrott be, hirtelen ( köztük a Papírvárosok, A koronahercegnő) én mégis Jennifer Armentrout: Opposition- Ellenállás könyvét emelném ki. Még olvasni nem olvastam, de tervezem( ha egyszer az Eredeten is túlleszek). Az eddig olvasott Luxen könyvek mind tetszettek, ha nem is a story inkább a szereplők karaktere és párbeszéde az, amit igazán ajánlani tudok benne.


Képtalálat a következőre: „koronahercegnő”- Eszti: Ahogyan Mesi, te is megemlítetted, Kiera Cass: A koronahercegnő c. könyve idén került a boltokba. Tény, hogy nagy izgalommal vártam, de nagy csalódás volt.... azt hiszem ezt már kifejtettem valahol.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése