2015. szeptember 12., szombat

Coming soon

Ebben a bejegyzésben összeszedtünk pár, számunkra érdekes filmet, amik hamarosan érkeznek a moziba, s reméljük párat mi is meg tudunk nézni belőle ;)


1. Tűzpróba


Az első része, az Útvesztő mindkettőnknek nagyon tetszett (Eszti fan lett ) így tuti hogy a másodikat is megnézzük. Látványos, 3D-s, izgalmas film tele akcióval, váratlan fordulatokkal és helyes színészekkel (Newtot - Thomas Brodie Sangstert figyeljétek :) )

2. Everest


Igaz történeten alapuló film a Mount - Everest megmászásáról. Félig kaland, félig dráma, csak erős idegzetűeknek, de hihetetlen film. Mindenki által ismert Keira Knightley, a Holnaputánban is játszó Jake Gyllenhaal, és Emily Watson főszereplésében.

3. Én, Earl és a csaj aki meg fog halni

Egyikünk se ismeri a történetét, de nagyon érdekes a címe az előzetese is megkapott, bár nem szeretnék ég egy Csillagainkban a hiba-traumát átélni. Félig vicces, félig drámai, nagyon-nagy jelentéssel bíró filmnek néz ki. Ha lesz hozzá hangulatom, megnézem ( remélem happy end lesz  a  vége).


4. Hotel Transylvania 2


Bár nagyon régen láttuk az első részt, de annyi megmaradt hogy poénos és érdekes volt, így megörültünk, mikor megláttuk, hogy lesz második része. Kicsiknek, nagyoknak ajánljuk tökéletes délutáni mozi és kikapcsolódás az egész családnak.

5. Jem and the Holograms


Csak az előzetest láttam (Eszti) de nagyon megkapott. Egy film arról, hogy válhat egy átlagos lányból hirtelen ismert sztár, mik a hírnév igazi árnyoldalai és kire számíthat egy híresség, ha elindul a lejtőn. Nem kérdés hogy megnézem :D

6. Az Éhezők Viadala - Kiválasztott 2. rész (start fangirling)


Egy film, amit talán a legjobban várunk, ami egyszerre érdekes, akciódús, drámai, romantikus és... fantasztikus. Szinte már számolom vissza a napokat november 19-éig, alig várom, hogy lássam a filmet az Oscar-díjas Jennifer Lawrence főszereplésében. Indulhat a fangirling :D

7. A tenger szívében


Ez a film igaz történeten alapul, a Moby Dick történetét dolgozza fel. Az előzetesét látva nagyon izgalmas és látványos film lesz melyben Chris Hemsworth is szerepel. Felkerült a várólistára.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése